TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU SONUÇLARI
23/09/2020 Çarşamba

Selçuk Üniversitesi ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Tezsiz Yüksek Lisans ve Eğitim İşbirliği Protokolü çerçevesinde bu dönem (2020-2021 Güz Yarıyılı) kayıt yaptırmaya hak kazananların listesi aşağıda verilmiştir. Buna göre;

-Kayıt Formu örneği çıktı alınıp doldurulacaktır.(Form eksiksiz doldurulacak ve imzalanacaktır.)
-Kayıt Formunun sonunda belirtilen diğer belgeler hazırlanacaktır.
-Kayıtlar 28 Eylül – 16 Ekim 2020 mesai saatleri içerisinde Alaeddin Keykubat Kampüsü Enstitüler Binası 8.Kat de şahsen veya kargo yolu ile yapılacaktır. Kargo yolu ile başvuru yapacakların form ve evrakların eksiksiz hazırlamaları gerekmektedir. Aksi takdirde kesin kayıt işlemi gerçekleştirilmeyecektir.
-Harç ücretleri 3 x 1500 TL şeklinde tahsil edilecektir. İlk taksit kayıt süreleri içerisinde Vakıfbank şubelerine öğrenci numaranız ile yapılacaktır. Bir dekont nüshası istenilen evraklar arasına eklenecektir.
-Öğrenci numaralarınız aşağıdaki tabloda bulunmaktadır.

Adaylar T. Vakıflar Bankasına öğrenci numarasına 1.500 TL. ücreti yatırarak, aşağıda istenen evraklar ile birlikte 28 Eylül – 16 Ekim 2020 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitümüze teslim ederek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Şahsen gelemeyen adaylar Kayıt formunu eksiksiz doldurup imzalayarak istenen belgeleri eksiksiz kargo ile gönderebilirler.

Kargo Adres: Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü- Enstitüler Binası 8.Kat Selçuklu /KONYA

Not: Kargosu Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitümüze ulaşan öğrencilerin otomasyon sayfası aktif hale getirilecektir. Öğrenciler Otomasyon sayfasından takip edebilirler. Öğrenci otomasyon şifresi T.C. Kimlik numarasıdır.

Öğrenci Otomasyonu: https://enstitu.selcuk.edu.tr/

İSTENEN BELGELER;
1- Kayıt Formu (Ekte)
2- Lisans Diploması veya Islak İmza ve Mühürlü Geçici Mezuniyet Belgesi Fotokopisi
3- Islak İmzalı ve Mühürlü veya E-İmzalı Lisans Transkript Belgesi Fotokopisi
4- Kimlik Fotokopisi
5- 2 Adet Fotoğraf (Arkasına öğrenci numarası ve ad soyadı yazılacak)
6- 1.500 TL ödendiğini gösterir Dekont. (T. Vakıflar Bankası Şubelerinden Öğrenci Numarası ile yatacak).