AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ENGELLİLER GÜNÜ KAPSAMINDA GÖRME ENGELLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
03/12/2020 Perşembe

Dünya Engelliler Farkındalık Günü'nde hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğinin farkında olan bireyler olarak üreten, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alabilen bağımsız bireyler olarak yer alabilmeleri için her alanda gereken duyarlılığın artmasını sağlamamız gerekmektedir.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak Görmeyenleri Koruma Derneği Akşehir ilçe temsilciliği ile yaptığımız bir organizasyon ile üç kardeşimize akıllı baston temin ederek yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlamanın sevincini yaşamaktayız.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olması gerekmektedir, bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların fedakâr ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Tohum toprağın bağrına, engelli birey de topluma emanettir.