TOBB’DAN AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINA 5 YILDIZLI AKREDİTASYON SERTİFİKASI
12/03/2021 Cuma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi içerisinde yer alan Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası 102 kriteri olan Akreditasyon Değerlendirme Denetimlerinde kriterleri başarılı şekilde hayata geçirdiği kanıtlayarak Akreditasyon Sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Akreditasyon Sertifikamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı tarafından Genel Sekreter Filiz Tuna ve Akreditasyon Sorumlusu Mutlu Doğan’a teslim edilmiştir.

Belgenin Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasına ulaşması dolayısıyla bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, “5 yıldızlı hizmet kalitesi sağlandığımızı gösteren Akreditasyon Sistemi Belgesini almamızda katkısı olan Yönetim Kurulumuza, Oda Meclisimize, Meslek Komitelerimize ve Oda personelimize çok teşekkür ediyorum. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası dâhil olduğu Akreditasyon Sistemi ile hizmet kalitesini arttırarak sürdürmektedir. Kurumsal kapasitemizi arttırarak üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek hep önceliğimiz olmuştur. Kurumumuzda sürekliliği sağlayacak sistemli çalışma ilkesi ile ilerlemeye ve faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Bu başarı hepimizin ortak başarısıdır.” dedi.

TOBB Akreditasyon sistemine yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı “Akredite Oda” unvanı ile hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi.