AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
16/03/2021 Salı

T.C. Ticaret Bakanlığı, TOBB, TİM, OSBÜK koordinasyonunda ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ekte yer alan program çerçevesinde 05-06 Nisan 2021 tarihlerinde 13:00 - 16:15 saatleri arasında “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” gerçekleştirilecektir.

On-line olarak gerçekleşecek seminere katılım ücretsiz olup; seminer bitiminde katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir.

Seminerlere katılımınız hem Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan Devlet Yardımları, Ticaret Bakanlığının güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında deneyimli uzmanların sunumlarını izleme, bu konularda bilgilerinizi geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma olanağı bulacak olmanız hem de mevcut ihracatınızın geliştirilmesi, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzün artırılması ve yeni pazarlara açılımınız açısından önem arz etmektedir.

Kayıt yaptıran üyelerimize katılım linki ve eğitim programları aşağıda belirtilmiştir. Bu sebeple, üyelerimizin Ad Soyad ve -posta adreslerini doğru girmeleri, katılım sertifikalarının gönderilmesi açısından önem arz etmektedir.

Online Kayıt :http://www.aksehirtso.org.tr/etkinlikonlinekayit.html

Seminere katılmayı arzu eden üyelerimizin online kayıt formunu doldurmaları rica olunur.

Saygılarımızla.

EK :