AMAZON SEMİNERİ DUYURUSU
07/03/2022 Pazartesi

Amazon Türkiye iş birliği ile 10 Mart 2022 tarihinde “Amazon Türkiye Satış Eğitimi” webinarı gerçekleştirilecektir. Programda Amazon.com.tr’de satışa nasıl başlanır, marka kaydı oluşturma, Amazon’da hesap açma & ürün listeleme, Amazon Lojistik (FBA) Programı ve Amazon Global Satış konularıyla ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

Sayın Üyemiz,

Amazon Lojistik (FBA) hizmetinden faydalanmak isteyen satıcılarımıza, Amazon Türkiye ekibi tarafından, Türkçe dilinde Hesap Yöneticisi Desteği ve aynı zamanda ürünlerin depoya ilk gönderimi için ücretsiz kargo imkanı sağlanacaktır. Hizmetin detaylarıyla ilgili ayrıntılı bilgi aşağıda yer almaktadır.*

Amazon iş birliği ile gerçekleştireceğimiz “Amazon Türkiye Satış Eğitimi” webinarına katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

Tarih               : 10 Mart 2022 Perşembe
Saat                : 09:00
Katılım Linki  : https://us06web.zoom.us/j/84076616732?pwd=aTUwamQzRzBHUkdxWjRHazR6b2FvZz09
Toplantı Kimliği: 840 7661 6732 / Parola: kto
 Online kayıt için tıklayınız.

Program Akışı:
09.00-09.05:       Açılış Konuşmaları, Mehmet ÇAKIR (KTO Yönetim Kurulu Üyesi)
09.05-09.50:       Amazon.com.tr’de Satışa Nasıl Başlanır?, Yiğitcan DURAN (Amazon-Hesap Yöneticisi)
09:50-10:20:       Marka Kaydı Oluşturma, Ayça DOST (Amazon-Hesap Yöneticisi)
10.20-11.20:       Amazon’da Hesap Açma & Ürün Listeleme, Oğuzhan DAL (Amazon-Hesap Yöneticisi)
11.20-11.50:       Amazon Lojistik Programı (FBA), Yağız Tarık HACIALİOĞLU (Amazon-Hesap Yöneticisi)
11.50-12.35:       Amazon Global Satış, Gülce İNCEOĞLU (Amazon-Hesap Yöneticisi)
12.35-12.40:       Kapanış, Gökçe ERSOY (Amazon-Hesap Yöneticisi)

*Bu eğitim sonucunda, Amazon.com.tr’ye üye olup, Amazon Lojistik (FBA) hizmetinden faydalanmak isteyen satıcılarımıza, Amazon Türkiye ekibi tarafından, Türkçe dilinde Hesap Yöneticisi desteği sağlanacaktır. Aynı zamanda ürünlerin depoya ilk gönderimi için ücretsiz kargo imkanı sağlanacaktır. İlk gönderimde ücretsiz kargo fırsatı, sadece Amazon Türkiye ekibi tarafından verilen Hesap yöneticisi desteği sırasında gerçeli olacaktır. Bir gönderim kodu kapsamında en fazla 50 birim ürün gönderilebilir ve toplam gönderim maliyeti 3.000 TL’yi aşmamalıdır. 170 cm'den uzun, 30 kg'dan ağır ya da çevre ölçüsü 3 metreyi geçen ürünler, yanıcı, basınçlı, aşındırıcı veya başka bir şekilde zararlı maddeler veya malzemeler Amazon.com.tr’nin anlaşmalı depolarına kabul edilmez.