AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERE EĞİTİM YARDIMI
20/09/2022 Salı

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası; Akşehir, Tuzlukçu, Yunak ve Çeltik ilçelerinde eğitim ve öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından Odamıza gönderilen 100 Bin TL tutarındaki eğitim yardımına ilave olarak bu eğitim döneminde öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla Akşehir Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından 200 Bin TL ek kaynak ayrılmıştır.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmek üzere hazırlanan eğitim yardımı Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı ve Genel Sekreter Filiz Tuna’nın katılımı ile Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Barbaros Topaloğlu’na, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan’a, Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş Kocabaş’a ve Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’e teslim edilmiştir.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve kırtasiye gibi ihtiyaçlarını karşılamak üzere, hazırlanan alışveriş çeki ilgili okul müdürlerine verilecektir.

İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasının eğitime sağladıkları katkılar dolayısıyla teşekkür ederek yeni eğitim yılının ülkemize ve ilçelerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ve Odamızın her zaman eğitim öğretim faaliyetlerine önem verdiğini ve eğitim camiasının yanında olduğunu belirtti. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temennisiyle tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.