AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDA DEVİR TESLİM YAPILDI
23/11/2022 Çarşamba

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, görevini yeni seçilen Ender Kalkan’a devretti. Ahmet Emin Makascı göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan ve Meclis Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasının emin ellerde olduğunu ve yeni oluşan yönetimin yapacağı çalışmalarda bayrağı daha yukarılara taşıyacağından emin olduğunu ifade etti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan, öncelikle Başkanımız Ahmet Emin Makascı’ya Odamıza ve bölgemize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz, hizmet anlayışımızda istişare ve ortak akıl hep merkezde olacaktır. Yüzyılı aşan kurum kültürümüzle, bin altı yüzü aşkın üyemizden aldığımız güçle bölgemizin büyümesi ve ilerlemesine hizmet etmeye devam edeceğiz.

Rekabet imkânları başta olmak üzere, verimlilik, kurumsallaşma, küreselleşme gibi konularda özel sektöre kılavuzluk etmek, eğitim ve danışmanlık imkânları sağlamak gibi bir misyona sahip olan Odamızın vermiş olduğu hizmetlerin kalitesi, üyelerinin ulusal ve uluslararası arenalardaki gücünü ve konumunu belirlemektedir.

Şu bir gerçek ki Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası sahip olduğu vizyon ve yönetim anlayışı sayesinde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Akşehir’de ve bölgemizde değişim ve gelişim sürecinde etkili olmaya devam edecektir.

Ülkemizin dünyanın en büyük on ekonomisi arasına girmesi hedefi ancak güçlü bir özel sektör ile ulaşabilir. Güçlü bir özel sektör için sektörün en üst düzeyde temsil edilmesi sağlıklı bir Oda Sisteminin varlığına bağlıdır. Bu çerçevede Odamız 2014 yılından bugüne kadar 5 yıldızlı Oda statüsü ile TOBB Akreditasyon sisteminde akredite olarak hizmet vermektedir. Akredite Oda olarak sürekli değişen iş dünyasında, vizyonumuz doğrultusunda kendimizi devamlı yenilemeyi ve hizmet kalitemizi geliştirmeyi hedefliyoruz.

Bu yenilikler çerçevesinde bölgemize, şehrimize, sanayicimize ve tacirlerimize değer katarak ülkemizin hedeflenen seviyeye ulaşması yolunda var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.