AKŞEHİR 26. EMİTT ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARINA KATILDI
13/04/2023 Perşembe

Deprem felaketi nedeniyle 12 Nisan’a ertelenen, dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) başladı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Akşehir Belediyesi birlikte stant açtı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda ve KOSGEB’in de desteğiyle organize edilen fuar; hem ülke değerlerinin tanıtımına hem de turizmin gelişmesine katkı sağlıyor.

12–15 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarın açılışına, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediye Başkanları ve turizm sektörü temsilcileri katıldı.

Akşehir'in değerlerinin tanıtımının yapıldığı standa, hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler büyük ilgi gördü. Fuara katılanlar Temsili Nasreddin Hoca ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Temsili Nasreddin Hocası, tarihi, kültürel değerleri ve lezzetleri ile 12-15 Nisan 2023 tarihlerinde fuarda yer alacak standı, ziyaretçiler 10:30 ile 18:30 saatleri arasında ziyaret edebilecekler.