AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNİ KÖLN ANUGA GIDA FUARINA GÖTÜRÜYOR
25/05/2023 Perşembe

7-11 Ekim 2023 tarihleri arasında Almanya'nın Köln Şehrinde düzenlenecek ANUGA 2023 Gıda fuar ve iş gezisine katılmak isteyen üyelerin en geç 1 Haziran 2023 tarihine kadar Odaya müracaat etmeleri gerekmektedir.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan,  firmalarımızın gıda endüstrisinde dünyanın en iyi platformlarından olan Köln ANUGA 2023 Gıda Fuarını ziyareti ile son trendleri, gelişmeleri ve yenilikleri bir arada bulması, rekabetçi fiyatlara sahip firmalarla ile tanışması, sektörünün gücünü ve sektördeki yansımalarını yakından takip edebilmesi, yeni iş bağlantıları kurulması, işbirliği içinde bulunacakları firmaların pazardaki imajı hakkında fikir sahibi olmaları ve gerçekleştirmeyi planladıkları ihracatlar ile ilgili olarak doğru kararlara yerinde ve kolayca ulaşılması sağlamak amacıyla fuar ve iş gezisi düzenleneceğini açıkladı. ANUGA 2023 Fuarına üyelerimizden yeterli talep gelmesi halinde yurt dışı iş gezisi programı gerçekleştirileceğini belirtti.

7-11 Ekim 2023 tarihleri arasında Almanya'nın Köln Şehrinde düzenlenecek ANUGA 2023 Gıda Fuarı, gıda işleme ve paketleme makineleri endüstrisinde faaliyet gösteren 201 ülkeden 8000'den fazla katılımcı firmayı ve 170.000'den fazla ticari ziyaretçiyi bir araya getirecektir.

Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan, ANUGA 2023 Gıda fuar ve iş gezisine katılmak isteyen üyelerin en geç 1 Haziran 2023 tarihine kadar Odaya müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.

Program hakkında detaylı bilgi, mevcut destekler ve katılım ücretleri konusunda Odanın 0332-813 3827 numaralı telefonundan bilgi alabileceği ifade edildi.

E k                     :
-Anuga 2023 Programı