AKŞEHİR EMİTT FUARINDA YERİNİ ALIYOR
27/01/2024 Cumartesi

6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla sektörün en büyük buluşmasına ev sahipliği yapan EMİTT Fuarında Akşehir’de yerini alacak

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar merkezinde 27’incisi düzenlenecek olan 2024 EMİTT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ilçemizin katılımı ve fuarda en iyi şekilde tanıtılması için çalışmalara başlandı. Bu kapsamda Akşehir Kaymakamlığı tarafından bir toplantı düzenlendi. Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan, Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru, kurum temsilcileri ve firma temsilcileri bir araya gelerek şehrimizin turizm zenginliklerinin ve sahip olduğu değerlerin tanıtılması açısından önemli bir rol oynayan fuarla ilgili olarak yapılacak çalışmalar üzerine konuşuldu.

Kaymakam Dr. Mehmet Özel, bu tür fuarlar şehrimizin tanıtımı için bir fırsat olduğunu belirtti. Bu çalışmaları kurumlar ve işletmeler birlikte yürütürse şehrimizin tanıtımı daha verimli olacağı kanaatindeyim. Katılımcılara ve destek veren herkese teşekkür ederim.
Bu tür fuar ve tanıtım organizasyonlarının şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağladığını ifade eden Akşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan, işbirliği vurgusu yaparak birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Fuarda yerini alacak Akşehir Standına, bölgede yaşayan Akşehirlileri davet eden Başkan Kalkan, “Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Odamız ve Akşehir Ticaret Borsası birlikteliğinde katılacağımız fuarda standımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” dedi.