AKŞEHİR TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENDER KALKAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
06/02/2024 Salı

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası(AKTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kalkan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandili’ne yeniden kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Asrın felaketi yaşadığımız depremlerin birinci yılında kardeşliğimizi, dayanışmamızı, maneviyatımızı en üst seviyeye çıkararak, Ramazan ayının müjdelendiği bu mübarek kandil gününü en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Miraç Kandili vesilesiyle yapacağımız dualarda Yüce Rabbimizden bu ve buna benzer afetlerin bir daha yaşanmaması için niyazda bulunmaktır.

Bu vesileyle pek çok önemli olayı bünyesinde barındıran bu kutlu gecenin, tüm insanlığa rahmet, sağlık ve huzur getirmesini niyaz ediyor, bütün üyelerimizin, hemşehrilerimizin ve İslam aleminin mübarek Miraç Kandil’inin hayırlara vesile olması dilerim” dedi.