NASRETTİN HOCA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET
02/03/2024 Cumartesi

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin ortaklaşa imzaladıkları proje kapsamına Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle dahil edilen Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edildi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cafer Onur Keskin, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Koç ve Mithat Teker’in katılım sağladığı heyete İlçemiz Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu eşlik etti.

Başkan Ender Kalkan; Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin İşbirliği Protokolü dahil edilmesi sayesinde mesleki eğitim ile reel sektörün birbirine uyumu açısından önemli bir adım atıldı. Protokol ile “Sektörde meydana gelen gelişmeler ile eğitim sisteminin eş güdümünü sağlamak, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağı ihtiyacını karşılamak ve istihdama katkı sağlamak amacıyla ülke genelinde TOBB’a bağlı Oda/Borsalar ile mesleki eğitim merkezlerinin ortak çalışması sağlanacaktır. Bu ortak çalışma noktasında Nasrettin Hoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde istişarelerde bulunuldu." dedi.