İHRACATTA DEVLET DESTEKLERİ VE TEŞVİKLERİ TOPLANTISI
29/04/2024 Pazartesi

Firmaların uluslararası pazarlarda daha etkin bir şekilde girebilmeleri veya mevcut Pazar paylarını daha ileriye taşımaları için devlet tarafından çeşitli destek ve teşvikleri firmaların kullanımı için hayata geçirmektedir.

Sayın Üyemiz,

Hayata geçirilen yurt dışı pazar araştırmaları, fuarlar, pazara giriş belgeleri, yurt dışı tanıtım, arge, tasarım, marka, istihdam gibi birçok devlet destekleri ve teşviklerinden yeterli miktarda yararlanamadığı tespit edilmiştir.

İhracatçılarımızın önünü açmak ve adı geçen desteklerden kazanımı yüksek seviyelere çıkarmak için,  Konya Ticaret Odasında,

- Konya Ticaret Odası Başkanı
   Sayın Selçuk ÖZTÜRK,

- T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü
   Sayın Mehmet Ali KILIÇKAYA,

- İhracatı Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi
  Sayın Kasım AKDENİZ,

- Türk Eximbank Bölge Müdürü
   Sayın Gülom Kudal TİMURHAN’ın

katılımlarıyla “İhracatta Devlet Destekleri, İhracat Finansmanında İGE’nin rolü, İhracatta Kredi ve Sigorta Programları” toplantısı düzenlenecektir.
Toplantının odamız ve ihracatını geliştirmeyi düşünen üyelerimiz için son derece faydalı olacağı kanaatindeyiz.

Katılımlarınızı bekler saygılar sunarız.

Tarih: 02 Mayıs 2024
Saat: 14:30
Yer: Konya Ticaret Odası Konferans Salonu

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin https://bit.ly/3vNcFiY linkinde yer alan katılım formunu doldurmaları rica olunur.