OKUMAYA ENGEL YOK PROJESİ AKŞEHİR’DE START VERDİ
HABERE AİT DİĞER FOTOĞRAFLAR
OKUMAYA ENGEL YOK PROJESİ AKŞEHİR’DE START VERDİ
Tümünü İncele

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından başlatılan ‘’Okumaya Engel Yok ‘’ projesi kapsamında Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer Anaokulu , İlk ve Ortaokulu öğrencilerine hikaye kitabı hediye edildi.

Akşehir TSO Başkanı Ender Kalkan, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, Akşehir TSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Koç, Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, Okul Müdürü Fatih Akça , Yazla Mahalle Muhtarı Ahmet Çelik ve okul öğretmenlerinin katıldığı programda Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı öğrencilere yönelik bir sunum gerçekleştirerek sonrasında kitaplarını imzaladı.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin yapmış olduğu konuşmada ;dernek olarak toplumsal ve kültürel alanda 13 yıldır farklı çalışmalara imza attıklarını belirterek ‘’ Okumaya Engel Yok ‘’projesi ile de taşra mahallelerdeki okullarda öğrenci yazar buluşması düzenleyerek hem çocuklara okumayı sevdirmek hem de okudukları kitabın yazarını tanıma fırsatı oluşturarak farkındalık oluşturmak olduğunu ifade etti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi  Odası Başkanı Ender Kalkan ise Gönül Gözü Derneği’nin bu anlamlı projesi kapsamında odamızın faaliyet alanı olan Akşehir, Tuzlukçu,Yunak ve Çeltik’de öğrencilerimizle buluşacağız .Bugün burada geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle buluşmanın ve onların mutluluklarını paylaşmanın sevinci içindeyiz dedi.

Program öğrencilere kitap hediye edilmesinin akabinde günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.