AKŞEHİR TSO EMİTT 2015 FUARINA KATILDI
HABERE AİT DİĞER FOTOĞRAFLAR
AKŞEHİR TSO EMİTT 2015 FUARINA KATILDI
Tümünü İncele

EMİTT 2015 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Odamız ve Akşehir Belediyesi tarafından ortak stand açıldı.

22- 25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda Kaymakamımız Yalçın SEZGİN, Belediye Başkanımız Dr. Salih AKKAYA, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ÇİFTCİ ve diğer yetkililer, kurulan standın açılışında bulunarak gelen ziyaretçilere ilçemizin tanıtımını gerçekleştirdiler.

Çok sayıda ziyaretçinin geldiği standımızda başta Nasreddin Hoca olmak üzere Akşehir’imizin tarihsel ve kültürel zenginliği ile Akşehir’e özgü ürünlerin tanıtımı ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Konya ilçeleri arasında fuara tek katılan ilçe olan Akşehir, turizm konusundaki çalışmalarıyla göz doldurdu.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal ÇİFTCİ, Akşehir’in stratejik planı çerçevesinde ticaret, sanayi ve turizm alanında geliştirilmesi için çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti.