AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDA 18 ADET BELGE ÜCRETSİZ HALE GETİRİLDİ
04/01/2019 Cuma

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın 28 Aralık 2018 Cuma günü yapılan Meclis toplantısında Odamız Yönetim Kurulu’nun bazı belgelerin ücretsiz olarak verilmesi yönündeki teklifi üzerine yapılan çalışmada ücret karşılığı üyelere verilen belgelerin bazılarında 2019 yılı içerisinde ücretin kaldırılmasına karar verildi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yapılan istişare sonucunda alının karar ile 01 Ocak 2019 Salı gününden itibaren üyelere ücret karşılığı verilen bazı belgelerin ücretlerinin kaldırıldığını belirtti.

Başkan Makascı konu hakkında yaptığı değerlendirmede; “Odamızın seçim süreci içerisinde ziyaret ettiğimiz Oda üyelerimizin ilk tepkisi Odadan talep edilen belgelerden alınan ücretler konusu olması nedeniyle bu durum üzerine yeni yıl için bir çalışma yapıldı. Seçim süreci içerisinde temel amacımızın üye memnuniyetini artırmak ve iş dünyasının önündeki temel problemleri ortadan kaldırmak olduğu her platformda dile getirilmiştir. İfade ettiğimiz üzere verdiğimiz her sözün hizmet dönemimiz içerisinde sonuna kadar arkasında durarak Akşehir ve bölge ekonomisini bir adım öne taşıma gayretimiz devam edecektir.” dedi.

Başkan Makascı konuşmasının devamında; “Bilindiği üzere Oda üyelik, belge ve hizmet bedellerinin yasal boyutları çerçevesinde ele alınması kanuni bir zorunluluktur. Bu zorunluluk çerçevesinde yapılan titiz çalışma neticesinde bazı belgelerin yasal sınırlar içerisinde ücretsiz verilmesine karar verilmiştir. Belge almak isteyen üyelerimiz Odamızdan veya online olarak web sitemizden belge işlemlerini gerçekleştirebilirler. Bu vesileyle 2019 yılının bölgemize ve üyelerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim.” dedi.